Цветан Цветанов вижда дългата ръка на Русия в скандала, който

...
 Цветан Цветанов вижда дългата ръка на Русия в скандала, който
Коментари Харесай

Цветанов: Имам предположение за руска връзка в атаката срещу мен

 

Цветан Цветанов вижда дългата ръка на Русия в абсурда, който го принуди да подаде оставка като водач на парламентарната група на ГЕРБ. " Предположението за съветска връзка - да. Аз бях единственият политик, който я е назовавал съответно за хибридни офанзиви ", сподели той в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия, представени и от glasove.com.

Ако до момента Българска социалистическа партия са имали Цветанов против себе си, в този момент ще имат Цветанов плюс. Ще обиколя цялата страна, ще се срещна с всички структури в страната и ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ и на тези избори, закани се Цветан Цветанов

Ще дам всичко от себе си, ще обикалям още повече страната, сподели Цветанов по отношение на предизборната акция, като загатна, че Българска социалистическа партия няма да са радостни от решението му да напусне Народното събрание.   Не може крадецът да вика дръжте крадеца, означи той.  

Не се усещам осъден, тъй като няма кой да го направи. Решението, което взех, е независимо и първо го разисках със фамилията си. Взех умно решение. С рационалното решение можеш да градиш мостове, с прочувственото единствено езера, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия. 

„ Почтен човек съм и мога да подсигурявам това с дейностите си “, акцентира той. „ Няма значение дали през днешния ден си политик, преди всичко би трябвало да бъдеш човек и да запазиш това възприятие “, сподели още Цветанов.

Цветанов изясни като случайност, че сменените от него жилища и гаражи са купени от Симеон Велков. Последният споделил с него, че търси да си купи апартамент, тъй като чакал да му се роди дете.  " Нормална комерсиална договорка и гражданско право ", сподели Цветанов във връзка на покупко-продажбата. Запитан дали въпреки всичко не е направил някаква неточност, Цветанов сподели:  " Може би като съм изповядвал договорката, е трябвало да я разглася обществено. За имотните покупко-продажби в България има публичен указател. "

" Когато не си нарушил закона, не би трябвало да чувстваш разкаяние. Но когато има преекспониране на тематика, няма по какъв начин да обясниш, че два месеца опозицията ще се занимава единствено с това. Това не е вдишване на виновност, а честен акт. От ГЕРБ поемаме отговорност ", акцентира той.

" Имах два жилището с два гаража, в същия квартал. Направил съм замяна за един по-голям апартамент с един гараж. Разликата от 40 квадрата си ги доплатих ", разясни още веднъж Цветанов.

" След диалозите ми с " Артекс ", на моя сътрудник му се роди дете и той искаше по-голям апартамент. Споделих му, че съм в процедура за закупуването на парцел. Той си продаде негов личен апартамент и купи различен. Нормална комерсиална договорка ", добави Цветанов.

" Винаги когато идва избирателен интервал, аз съм един от най-атакуваните. И аз съм съхранил диалози и данни, които обаче в никакъв случай няма да споделя като компромати. Трябва постоянно да си честен в това, което правиш. Стабилността и моралът са най-важни ", разкри Цветан Цветанов.

" Българска социалистическа партия в никакъв случай не носят морална отговорност. Човек с повдигнато упрекнати за пране на пари е отпред на евролистата. Но тези неща не са комфортни и не са вест ", разяснява ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ.

" Никога и по никакъв мотив не съм облагодетелствал " Артекс ", с цел да получа услуга или нещо сходно ", приключи Цветан Цветанов. 

" Имам догатки за съветска връзка в сегашната офанзива против мен, тъй като мога да кажа, че съм единственият политик, който е приказвал съответно за хибридните офанзиви.  Говорил съм и за някои неща, свързани с позицията на България по случая " Скрипал ", разкри Цветанов.

" Трябва да ви кажа, че съм най-големият бранител на вярното решение, което взе страната ни по случая, както и на мандата, който даде българският парламент за модернизацията в региона на защитата, с цел да можем в действителност да определим стратегическото партньорство със Съединени американски щати ", добави той. 

" Наблюдавам какво излезе в онлайн изданията, по този начин можеш да видиш разказ, какво се случва през всичките тези години ", добави той, намеквайки, че съветската връзка е доста евентуална.

 

Направих това, което би трябвало...Подписът е мой, решението е мое...Разумът надви, не страстта. Това беше рационалното решение, което можеше да взема, тъй като с рационални решения се градят мостове. 

 

Подчерта категорично, че решителен за окончателното решение за напускането на Народното събрание е бил диалогът със брачната половинка му, която доста цени, не толкоз този с министър-председателя.

" Аз съм честен човек и мога да го подсигурявам с дейностите си...Не съм направил никакво нарушаване и не виждам проблем ", съобщи той. 

Цветанов се закле, че остава предан на партията и водача й.

Ето и някои от най-хубавите му бисери от присъединяване му в " Панорама ":

 

" Емоционалните решения вършат езера ".

" Няма нищо, което да бъде като престъпно ".

" Ситуацията е такава: имаме предизборен период и сега тъй като всичко се обърна в говоренето за това, което съм направил аз и други български жители, дано да попитаме това не способства ли за отместване на тематиките от европейските избори по европейските политики ".

" Няма никакво вмешателство на който и да било орган, който има отношение към всичко, което е обвързвано с активността на тази компания ".

" Ще обиколя цялата страна доста повече като посещаемост ".

" Знаем кой е първия и всички останали работим по хоризонтала, с цел да може вертикалА да е добре ".

" Всяко едно решение, което се взима от ръководещата партия, няма по какъв начин да не участваш във взимането на дадените управнически решения, тъй като политическата отговорност и политическата партия е тази, която в действителност ни дава силата и самочувствието, че се движим в вярната посока с доверието, което получаваме от нашите структури ".

Източници: Българска национална телевизия, " Епицентър ", " Клуб Z "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР